Wij zijn ITsPeople. Een organisatieadviesbureau waarbij de mens centraal staat. Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken en duurzame verandering creëren.

Deze verandering realiseren wij door samen met klantorganisaties vanuit strategie naar gewenste resultaten toe te werken. Door het inzetten van deskundige veranderteams zijn wij in staat om de klant verder te helpen. Met onze unieke aanpak richten wij ons op strategie-implementatie en het realiseren van complexe transformaties. Dit doen wij onder andere voor klanten in de financiële sector, overheid, zorg en industrie.

De sleutel van succes in alle transformaties is de mate waarin mensen binnen de klantorganisatie de verandering adopteren en de drijvende kracht achter de verandering worden. Met inspirerend leiderschap, verbinden wij de organisatie, mensen en technologie met elkaar om samen een succesvolle transformatie te realiseren.

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, deskundig en inspirerend

  • Persoonlijk: Staat voor de relatie die wij opbouwen met onze opdrachtgevers, de medewerkers bij de klant en onze collega’s. Samenwerken door mensen te verbinden vanuit authenticiteit.
  • Deskundig: Onze vakspecialisten zijn experts op hun gebied; zij zijn gedreven en hebben een focus op het realiseren van een blijvend resultaat. Dit doen wij door de samenwerking op te zoeken met klant en collega’s om elkaar te versterken.
  • Inspirerend: Inzichten delen, enthousiasme overdragen en anderen motiveren! Het meenemen van mensen in waar de verandering hen kan brengen.

Hoe wij geïnspireerd worden en hoe wij anderen willen inspireren? Door het verschil te maken!
Daarom zijn wij trotse partner van Make-A-Wish. Bekijk hier onze Make-A-Wish journey.

“Wij begeleiden klanten bij het realiseren van complexe (digitale) transformaties. Gecentreerd rondom mensen – gedreven door data en technologie.”

Mario Kornuijt – Managing Partner