Wij zijn experts in het inbedden van verandering in de organisatie

Wie wij zijn

ITsPeople werkt samen met haar klanten aan het verbeteren van hun concurrentiepositie in een snel veranderende zakelijke omgeving. Met onze unieke aanpak richten wij ons op strategie-implementatie en het realiseren van complexe transformaties. Dit doen wij onder andere voor klanten in de financiële sector, overheid, zorg en industrie.

Ons team bestaat uit mensen die allemaal barstensvol ambitie zitten en de drang voelen om een sociale en maatschappelijke impact te hebben. Door toptalent met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen, zien we de complexiteit van transformaties vanuit verschillende invalshoeken en kunnen we een holistische kijk bieden op het aanpakken van de meest complexe transformaties.

Bij ITsPeople begrijpen we dat het tijd en moeite kost om een verandering aan te brengen in een organisatie. Wij werken voor mensen en committeren ons aan het leveren van oplossingen die de problemen van de klant helpen oplossen. Wij werken samen met de klant toe naar de beste oplossing die door de organisatie kan worden gedragen, gedurende de transformatie én daarna. Een veelgehoord statement van onze klanten is dat ITsPeople “the first & last line of defence” is en altijd in staat is een oplossing te vinden die past bij de organisatie.

Onze kernwaarden zijn persoonlijk, deskundig en inspirerend.
Persoonlijk staat voor de relatie die wij opbouwen met onze opdrachtgever en medewerkers bij de klant. We werken samen door mensen te verbinden via authenticiteit.
Deskundige kennis van de technologische trends en sector context. Onze vakspecialisten zijn experts op hun gebied en hebben een focus op het realiseren van een blijvend resultaat.
Inspirerend draait om het meenemen van mensen in de verandering. Motiveren en enthousiasmeren door de mensen mee te nemen in waar de verandering hen kan brengen.

“Executie is essentieel. Wij leveren managementdiensten die afgestemd zijn op het snel en gecontroleerd realiseren van resultaat.”

Mario Kornuijt – Managing Partner

Wij geloven dat duurzame verandering altijd over de as van de mens loopt. We zijn experts in het inbedden van de verandering in de organisatie, door de gehele realisatie van de transformatie heen. Van het ontwerpen van een target operating model tot aan het volledig realiseren van de gewenste en vaak noodzakelijke verandering, we bieden een end-to-end service aan in het realiseren van transformaties.

De sleutel van succes in alle transformaties is de mate waarin mensen binnen de klantorganisatie de verandering adopteren en de drijvende kracht achter de verandering worden. Met inspirerend leiderschap, verbinden we de organisatie, mensen en technologie met elkaar richting een succesvolle transformatie!