Business Challenge: De wens van Saar 

Wensen komen uit

Op 30 september 2023 ging de allerliefste wens van Saar in vervulling! Met een vliegende start tijdens de Business Challenge heeft ITsPeople bijna €10.000,- opgehaald dankzij ongeveer 200 gulle donateurs. Hierdoor kon niet alleen de wens van Saar in vervulling worden gebracht maar ook die van andere kinderen. Naast het inzamelen van de donaties, zijn wij een creatief proces met elkaar aangegaan om zo goed mogelijk invulling te geven aan de wens van Saar.  

Een eerste verrassing werd bezorgd na Saar haar vakantie. Een pakket met een kleine hint over de wensvervulling zelf. Saar kreeg als opdracht om vast een Spotify lijstje samen te stellen voor onderweg. Er werd natuurlijk niet verklapt dat dit voor in de limousine was! Het nummer van Katy Perry met Roar stond niet op het lijstje maar is wel toepasselijk. Want… Saar en haar gezin werden meegenomen door een ranger om de wildernis en wilde dieren van Beekse Bergen te ontdekken! En dat waren er heel wat. Beekse Bergen heeft bijna 100 diersoorten. Nadat Saar haar lievelingsdier had gespot, de panter natuurlijk, mocht ze een kijkje nemen achter de schermen en de leeuwen voeren! Spannend maar vooral heel stoer!  

Na dit spannende avontuur was het tijd voor een rust moment thuis. Al was dit niet van lange duur. De limousine stond weer klaar om Saar en haar gezin op te halen. De panter was al afgevinkt op de checklist dus wat bleef er over? Trampolines! Saar en haar gezin werden afgezet bij het trampolinepark en kregen een warm onthaal. Het trampoline-slaapfeestje kon beginnen. De discolichten en muziek stonden aan en na de sushi was het tijd om trucjes te leren van een ware jumpmaster. Speciaal gemaakt tentjes in volledig panter thema maakten het slaapfeestje compleet. Maar, het mooiste cadeau van de avond was… Het adopteren van een panter! Saar mag een jaar lang een panter adopteren, welke ze een naam mag geven en het gehele jaar mag komen opzoeken en verzorgen. Saar haar reactie was onbetaalbaar. Een beleving om nooit meer te vergeten.  

Wensenvervuller Alev 
ITsPeople collega Alev was aanwezig bij de wensvervulling van Saar. Voor haar was het extra speciaal. Niet alleen omdat ze bij het hele proces was betrokken (vanaf de Business Challenge tot de beleving) maar vooral omdat het thema haar persoonlijk raakt.  

“In mijn rol bij ITsPeople, waar we geloven dat mensen het verschil maken, is het geweldig om betrokken te zijn bij de inspirerende activiteiten van Make-A-Wish. Eerder heb ik in mijn familie een wensdag mogelijk gemaakt voor een ziek nichtje, weliswaar niet met dezelfde professionaliteit als Make-A-Wish dat doet, maar het is wel een beleving waar we als familie nog vaak aan terug denken. Ieder kind verdient het om zorgeloos kind te kunnen zijn. 

De impact van een wensvervulling is enorm. Daarom voelde het voor mij heel speciaal om deel uit te maken van Saars wish journey. Tijdens de Business Challenge zagen we een inspirerende video van Saar, een ontzettend leuk kind! Het inzamelen van donaties bracht enkele uitdagingen met zich mee, aangezien wij in België geen iDeal hebben, maar we hebben dit kunnen oplossen met creditcards. Het was prachtig om te zien hoe genereus mensen zijn als het aankomt op zieke kinderen de wish journey van hun leven te laten bezorgen. 

Hoe meer de tijd vorderde, hoe tastbaarder de wensvervulling werd. Het vooruitzicht en de opwinding in aanloop naar de beleving zijn een fantastische voorbereiding en geven een kind een extra boost om ernaar uit te kijken. Tijdens de wensvervulling bleek maar weer eens hoe onbevangen kinderen kunnen zijn. Toen ik als Belgische opmerkte dat ik misschien woorden zou gebruiken die ze niet begrepen, antwoordde Saar spontaan: “Oh, mijn oma komt uit Brabant. Die zegt ook wel eens gekke dingen.”. In de limousine was het zo gezellig, dat ook de chauffeur mee moest het park in. Hij vond het geweldig om mee te gaan maar kreeg ook wel een beetje een Jurassic Park gevoel. Beekse Bergen heeft alles eraan gedaan om er een onvergetelijk avontuur van te maken. Het was heel mooi om te zien wat voor effect de wensvervulling had op het hele gezin en hoe veel plezier ze hadden.” 

Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen aan de Business Challenge? Schrijf je hier in! 

Of wil je zelf doneren, helpen om een wens te vervullen of een actie starten? Bekijk hier de mogelijkheden. 

Bedankt aan alle partners, vrienden, familieleden en kennissen die hebben bijgedragen!
Wij waarderen dit enorm.