Business Challenge: Panters & Trampolines 

Een wens – klein en tastbaar maar zo veel impact 

Wat is de Business Challenge van Make-A-Wish?  
Bij de Business Challenge van Make-A-Wish strijden teams tegen elkaar voor de beste wensvervulling. Er zijn namelijk zo veel wensen die Make-A-Wish wil vervullen en daar hebben ze hulp bij nodig! Zo dagen ze bedrijven uit om tegen elkaar te strijden om een wens van A tot Z te regelen en hier zoveel mogelijk donaties voor op te halen. ITsPeople gaat een uitdaging niet uit de weg dus wij deden natuurlijk mee!  

Hoe wij de Business Challenge hebben ervaren? Dennis vertelt je hier meer over… 
Een wens doen, groot of klein, dat doet iedereen wel eens. Zo is het mijn wens om een keer te skydiven! De ene wens is nog groter en irreëler dan de ander. De mijne kan ik waarmaken door het in te plannen en gewoon te doen. Ik ben gezond, heb een baan en een dak boven mijn hoofd. Maar wat als je gezondheid je in de steek laat en je ziek wordt? Wat als normaal ineens niet meer zo vanzelfsprekend is? Dan wordt je wereldje kleiner en kleiner. Zo ga je van grote en irreële dromen, naar kleinere en tastbare wensen.  

Dat geldt ook voor Saar, het wenskind van Make-A-Wish waar wij met ons team de wens voor mochten organiseren tijdens de Business Challenge. Saar is 9 lentes jong en gelukkig herstellende van haar ziekte. Saar is helemaal gek van panters, dus die mogen niet ontbreken! Daarnaast heeft ze altijd al eens op een trampoline willen slapen.  

Onderweg naar het Mediapark hield ik rekening met scenario’s waar helikopters, BN’ers en grote shows aan te pas kwamen, maar Saar wilde panters en trampolines. Klein en tastbaar. 

Nadat we te horen kregen wat haar allerliefste wens is, kregen we een filmpje te zien waarin Saar zichzelf, haar zusjes en broertje aan ons voorstelde. Inspirerend om in zo’n kort filmpje te horen en te zien wat een positieve mindset Saar heeft. Iets waar wij als volwassenen veel van kunnen leren. Ik merkte dat dit filmpje de groep een enorme boost gaf om te zorgen dat we Saar een onvergetelijke wensvervulling gaan bezorgen! 

Saar gaat een onvergetelijke beleving tegemoet die begon bij haar wens die zo klein en tastbaar is. Geldt dat andersom niet ook? Wat mij betreft was de Business Challenge een onvergetelijke dag voor ons! Door binnen een paar uur wat zaken te regelen en ons netwerk in te zetten hebben wij een start gemaakt met het vervullen van Saar haar wens. Kleine stapjes voor een grote wensvervulling.  

Het was een geweldige ervaring waar o.a. inlevingsvermogen, bevlogenheid, creativiteit, competitiviteit en vooral een heleboel plezier samenkwam. Want als je samen hetzelfde doel hebt en hiervoor gaat, bereik je hele mooie dingen. Wat mij betreft kenmerkend voor ITsPeople. Making a difference together, zoals we dat altijd voor onze klanten doen, maar ditmaal voor Saar. 

Wil jij met jouw bedrijf ook meedoen aan de Business Challenge? Schrijf je hier in! 

“Als je samen hetzelfde doel hebt en hiervoor gaat, bereik je hele mooie dingen.”

Dennis Buitenhuis – Project Manager