The Foundation Story

Hoe het begon

Nadat André twee weken met pensioen was, kwam hij erachter dat het leven van een pensionado niet voor hem is weggelegd. Met ruime ervaring in de consultancy en het runnen van meerdere bedrijven wilde hij dit keer iets anders doen. In hetzelfde werkveld, maar met een andere benadering.

André: “Veel bedrijven zijn omzet gedreven. Ik geloof niet dat dit duurzaam is. Ik geloof heilig in mensen en waar ik heel erg op vertrouw is dat als je kwaliteit levert in een prettige vorm, omzet vanzelf volgt. Voor mij staan mensen centraal omdat het de mensen zijn die het verschil maken en dragen. Zo is ITsPeople ontstaan.”.

En als het dan om mensen draait, is alleen ook maar zo alleen. André vond een maatje in Mario. André en Mario leerden elkaar kennen in het werkveld. Mario was Programma Manager en begeleide een IT-fusie tussen twee grote financiële instellingen. André was onder de indruk van de militaire precisie en discipline waarmee Mario programma’s uitvoert. Mario weet de ideale balans te vinden tussen inhoud, noodzaak en het menselijke component. Hij weet als geen ander het menselijke component mee te nemen in complexe transformaties. Mario leerde André kennen als strategisch mastermind. Mario voelde gelijk een klik omdat André oprecht geïnteresseerd en authentiek is, een persoonlijke aanpak hanteert en content gedreven is. Een andere gemeenschappelijke factor is dat ze allebei strategie over de menselijke as implementeren. Dit is een kernwaarde waar ze nog steeds aan vast houden bij ITsPeople.

Samen zetten zij zich in voor de mensen van ITsPeople en klantorganisaties. Maar, het liefst willen ze zelfs daarbuiten nog waarde toevoegen. Het is hun droom om gevraagd te worden voor opdrachten en door opdrachtgevers waarbij ze waarde kunnen toevoegen op maatschappelijk vlak. Het doel is zingeving, vooruitgaan, kwaliteit leveren en een prettige omgang met elkaar. Er echt iets van maken. Samen.

De manier waarop ITsPeople zakendoet, wordt samengebracht door kennis, kunde, discipline, houding en gedrag. Wij schakelen moeiteloos tussen verschillende methodieken zoals Agile, Lean en PRINCE2. ITsPeople opereert op de vlakken people, process en technology. Door de diversiteit in het team leren we van elkaar, bijvoorbeeld: op inzicht en aanpak. We kijken allemaal naar hetzelfde probleem, maar beleven dit op een andere manier. De verschillende zienswijze en multidisciplinaire teams stellen ons in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en op te lossen. Echt waarde toevoegen, conform onze slogan “Make the difference”.

“Wij zijn persoonlijk, deskundig en we vinden het leuk om te doen. De dienstbaarheid die wij hebben brengt ons ver en dit zien we terug in de mooie complimenten die wij ontvangen van klantorganisaties. Wij regelen het. Wij krijgen het voor elkaar. En dit vertrouwen krijgen we ook van klanten. Wij zijn dankbaar dat men ons weet te bereiken, de wereldberoemde 2de en 3de verdieping in Zaltbommel, om uitdagende en complexe vraagstukken onder handen te nemen.”

Benieuwd hoe ITsPeople waarde kan toevoegen voor jouw organisatie? Of wil je onderdeel uitmaken van onze organisatie? Neem contact met ons op via info@itspeople.nl of +31 (0) 30 22 70 954!

“Mijn filosofie? If you take care of the work, the work will take care of you. If ou take care of the work of your customer, the customer will take care of you.” 

Andre Keizer – Founder en Managing Partner van ITsPeople