ITsPeople heeft voor Topaz (+2000 medewerkers) een adviestraject en executie uitgevoerd voor IT vernieuwing.

Goal

Doel van dit onderzoek het adviseren en executeren van een IT (cloud) transformatie en inrichten IT service model, ontvlechten IT bij een IT zorg leverancier en herinrichten netwerk tussen de Topaz zorg locaties. Dit met als doel om IT te verbeteren ter ondersteuning van de zorg-medewerkers door een toekomst vaste, veilige en betrouwbare IT. Topaz is er voor mensen die intensieve, specialistische zorg nodig hebben en helpt cliënten om hun leven voort te zetten zoals ze dat zelf willen, ondanks hun gezondheidsproblemen.

Challenge

De Topaz verouderde IT zoals systemen, netwerk service- en security model voldeden niet meer aan de Topaz-eisen voor een moderne, innovatieve IT-oplossing ter verbetering en ondersteuning van de dagelijkse zorg. De nieuwe IT-oplossing diende de complexiteit van de Topaz zorg omgeving te ondersteunen met een meer uniforme inrichting van de businessprocessen en IT.

Delivered by team

Het advies betrof een marktonderzoek naar een nieuwe innovatieve IT-(cloud) oplossing, die voldeed aan de eisen van de zorginstelling. De resultaten van het onderzoek zijn als basis gebruikt voor een strategisch advies hoe Topaz met verouderde IT een transformatie kon rechtvaardigen.

Added value

Door de kennis en impact van het onderzoek, advies en de executie van ITsPeople is samen met Topaz een toekomst-bestendige IT-oplossing geïmplementeerd, ter verbetering en ondersteuning van de Topaz dagelijkse zorg aan hun cliënten.