Topaz naar de cloud

Veilige en betrouwbare IT

Iedere fase in het leven is even belangrijk. Daarom is het motto van Topaz ‘het hele leven telt’. Om liefdevolle, persoonlijke en gespecialiseerde zorg te kunnen blijven leveren heeft ITsPeople, Topaz geholpen met een adviestraject voor vernieuwing van het IT-landschap en de implementatie hiervan. 

De verouderde IT zoals systemen, netwerk service- en securitymodellen voldeden niet meer aan de Topaz eisen. Vanuit Topaz was behoefte aan een moderne, innovatieve IT-oplossing ter verbetering en ondersteuning van de dagelijkse zorg. De nieuwe IT-oplossing diende de complexiteit van de Topaz zorg-omgeving te ondersteunen met een meer uniforme inrichting van de businessprocessen en IT.

Client en klant centraal
Zoals Topaz de client centraal stelt, stelt ITsPeople de klant centraal. Het eindresultaat: persoonlijke zorg verlenen aan kwetsbare ouderen, stond dan ook centraal in de analyse. De uitkomst van de analyse was naast een migratie naar de cloud en het inrichten van een IT-service model, om IT te ontvlechten bij een IT zorg leverancier en het netwerk tussen Topaz en de zorglocaties te herinrichten. Dit met als doel om IT te verbeteren ter ondersteuning van de zorgmedewerkers door een toekomst vaste, veilige en betrouwbare IT. 

Door de kennis en impact van het onderzoek, strategisch advies en de executie van ITsPeople, is samen met Topaz een toekomst bestendige IT-oplossing geïmplementeerd, ter verbetering en ondersteuning van de Topaz dagelijkse zorg aan hun cliënten.

Over Topaz
Topaz is er voor mensen die intensieve, specialistische zorg nodig hebben en helpt cliënten om hun leven voort te zetten zoals ze dat zelf willen, ondanks hun gezondheidsproblemen. Opgericht in 1957, is Topaz met 7 zorginstellingen uitgegroeid tot toonaangevende organisatie in regio Leiden en de Bollenstreek.

“Eén van onze kernwaarde is persoonlijk. Het is supermooi om te zien dat het adviestraject en de implementatie hiervan, Topaz helpt om hun strategie waar te maken en zorg nog persoonlijker te maken. Dit sluit naadloos aan op onze kernwaarden.”

Mario Kornuijt – Managing Partner