Corporate Recruiter

Hallo Corporate Recruiters van Nederland!

Ook zo toe aan verandering? De arbeidsmarkt is schaars. Dat is een feit. In plaats van wachten tot hier verandering in komt, ben jij juist uit ander hout gesneden. Jij gaat proactief de markt benaderen en je mag je met alle facetten van recruitment binnen onze organisatie bezighouden en er je eigen draai aan geven. Houd je ervan om iets op te bouwen en te kijken naar wat er verbetererd kan worden. Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden, binden en boeien van IT Consultants, Projectmanagers, PMO’ers, Data Consultants en Enterprise Architecten. Recruitment staat bij ons hoog op de prioriteiten agenda en we zoeken iemand die niet alleen een sourcing Ninja is, maar ook iemand met oog voor de toekomst.

Je vindt het leuk om mee te denken over onze Employee Value Proposition, Candidate Journey, Onboarding en alles wat ook maar enigszins met jouw vakgebied te maken heeft. Voor ons ben je echt onze Recruitment Business Partner. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Jij weet als geen ander bij wie je in de markt het beste aan kunt kloppen om mee samen te werken. Dit kunnen W&S bureau’s, Recruitment Marketeers of Vacaturetekstenverbeteraars zijn. Jij knoopt het in ieder geval allemaal aan elkaar en neemt hierin de lead. 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

 • Je gaat proactief op zoek naar kandidaten en je neemt de hiring managers mee in je zoektocht (stakeholdermanagement);
 • Je coördineert activiteiten met recruitmentbureaus, maar ook met Marketingbureaus om voldoende bezoekers op de website te krijgen;
 • Je houdt je bezig met het verbeteren van het recruitmentproces.
 • Bij het vinden en aantrekken van talent houdt het voor jou niet op. Als Corporate Recruiter binnen IT’s People werk je ook je samen met je collega’s om voor een optimale onboarding te zorgen en mee te denken over hoe we onze mensen de beste IT’s People ervaring mee kunnen geven. 
 • Je houdt je bezig met de kortetermijndoelstellingen (het invullen van de vacatures), maar zoals gezegd, we willen ook graag dat je meedenkt over de lange termijn doelstellingen. Hoe kunnen wij als werkgever het beste voorbereid zijn om de toekomst. Zolang het over recruitment gaat, mag je je echt overal tegenaan bemoeien! 

Waar kom je te werken?

Ons moderne kantoor zit in Zaltbommel direct aan de A2 en wanneer onze medewerkers niet bij de opdrachtgever zijn, zitten ze hier. Het is een komen en gaan van professionals en daarom is onze koelkast letterlijk iedere dag gevuld. Wij geloven in persoonlijke interactie, elkaar inspireren en motiveren, lachen bij de koffiecorner, samen lunchen, brainstormen en feedback geven.  Om je werk goed te kunnen doen krijg je een Macbook, Iphone en budget om je thuiswerkplek in te richten. Maar liever zitten we bij elkaar, omdat we van elkaar altijd het meeste leren.

Wie ben jij?

 • Je hebt een opleiding op hbo- of academisch niveau en ruime ervaring binnen recruitment;
 • Bij voorkeur heb je een relevant netwerk in de desbetreffende vakgebieden waarin wij de mensen zoeken, maar een goede recruiter kan iedereen vinden natuurlijk;
 • Door je kennis, netwerk, adviseurschap en invloed ben je een goede en gelijkwaardige gesprekspartner op management- en directieniveau;
 • Stakeholdermanagement hoeven wij jou niets meer over te vertellen, dat is voor jou gewoon tweede natuur;
 • Je bent ondernemend, zelf startend en initiatiefrijk;

Wat wij bieden

Mensen bij IT’s People presteren zo goed omdat ze worden gezien. Je kunt zijn wie je bent. In the end, is dat onbetaalbaar natuurlijk. Maar verder bieden wij je:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van je werkervaring tussen de €4000 en €5000,-. 
 • Macbook en een Iphone;
 • Een interessante bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag;
 • Opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatieproces

Enthousiast geworden over de functie van Corporate Recruiter? Wij hebben de werving & selectie voor deze vacature uitbesteed aan Office Select Flexbureau. Je kunt contact opnemen met Jacquelien Walman per mail via j.walman@officeselect.nl of bel/app naar 0645322593.

Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 512 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  (Vereist)